Rólunk

Cégünkről

Cégünk autóipari textilek nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik.

Autókárpitozási (üléskárpit, tetőkárpit, ajtókárpit) és üléshuzat anyagokat, járműipari filceket, valamint járműipari, bútoripari és belsőépítészeti műbőröket értékesítünk, már több, mint 25 éve. Az ár és minőség az elsődleges.

A Fuchs Autotextil 1994-től foglalkozik autóipari textil importtal és értékesítéssel, autókárpitosok, üléshuzat készítők és textil kereskedők részére szállítunk alapanyagokat, egy métertől akár a több száz méterig, az egész országba.

Futárszolgálattal juttatjuk el a kárpitanyagokat a megrendelőink részére.

Az általunk importált autókárpit anyagok a nagy európai autógyártók (Audi, BMW, Ford, Mercedes, Opel, Volkswagen) beszállítóitól származó, a jelenlegi modellekhez gyártott eredeti, minőségi autóipari textilek.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy felkereste honlapunkat.

Bízunk benne, hogy megtalálja az elképzeléseinek megfelelő anyagot.

Autó és járműkárpitozási anyagok – műszaki textilek

Szeretnénk egy kis segítséget adni abban, hogy mindenki megértse, hogy mi a különbség a normál textilek és a járműiparban használt  textilek között.

Az autóiparban használt textilek 2 vagy 3 rétegben, 2-3 vagy akár 8-10 mm 25-35 kg/m3 habszivaccsal laminált anyagok, attól függően, hogy milyen kényelmi funkciót kell ellátnia és milyen igénybevételnek van kitéve.

A gyártás során az anyagok felületét olyan rétegekkel látják el, amelyek biztosítják az UV védelmet, késleltetik az égést és vízlepergetővé is válnak a járműiparban használt anyagok.

A járműiparban, a textilipar szinte minden szakterülete jelen van.

Ha végig gondoljuk, hogy egy autóban hány fajta textilt használnak, akkor megértjük, milyen sok más-más funkciójú (tetőkárpit, ajtókárpit, üléskárpit, autószőnyeg, kabrió tető, műszerfal, hőszigetelő, hangszigetelő, burkoló anyagok) és összetételű (valódi bőr, alcantara, műbőr, textil anyagok) anyag megjelenik a járműgyártás során.

Kérjen egyedi árajánlatot vagy lépjen velünk kapcsolatba!

7 + 9 =