Termékek

Autókárpit anyagok

Azok az anyagok tartoznak ebbe a termékkörbe, amelyek a leginkább meghatározzák az autó belső terét, az autó ülés, a tető és az ajtó kárpitozási anyagok. Az ülések egy középső betét anyagból és egy hozzá színbe illő szél anyagból készülnek. Előfordulnak olyan ülések is, amelyek kombinált anyagfelhasználással készülnek (textil-műbőr, textil-valódi bőr, valódi bőr műbőr, valódi bőr-alcantara) A felsőbb kategóriájú autóknál inkább a sötét tónusú színek (grafit, antracit) és a magasabb minőségű anyagok dominálnak. Az alsóbb kategóriájú típusoknál gyakran használnak színesebb, mintásabb anyagokat.

Üléskárpitok

Üléskárpitra laminált 3 rétegű anyagokat használnak, a betét rész 6-8 mm habszivaccsal, az ülés széle és a hátsó oldala 3-4 mm habszivaccsal, varrással készül.

Tető és ajtókárpitok

Tető és ajtókárpitra laminált 2 rétegű anyagokat használnak, a tetőkárpit és az ajtókárpitok is ragasztással készülnek.

Üléshuzatok

Ülésvédő huzat készítésére, az üléskárpit anyagokat használják az erre szakosodott varrodák, kárpitos műhelyek.

Laminálók

Segédanyagnak használható, a 3-4 vagy 7-8 mm vastagságú 2 rétegű, nagyobb keménységű habszivacs, amelynek az egyik oldalára egy varrás segítő anyag van kasírozva.

Járműipari filcek

Ezek az anyagok nem szőtt textilanyagok, tű-nemezelt technologiával készülnek, minőségi alapanyagokból és megfelelnek a tűzállósági szabályoknak. Felhasználhatók az autók csomagterének burkolására, hang és hőszigetelésre, nagyon jól nyújtható, alakítható (szélessége 2 méter, súlya 370 g/m2).

Raktéri filcek

Ezeket az anyagokat használják a rakterekbe, a teherautók, buszok belső terének a burkolására.

Csomagtéri filcek

Ezeket az anyagokat használják a csomagtérbe, a személyautók rakodó terének bevonására.

Vezetőtéri filcek

Ezeket az anyagokat használják a vezetőfülkébe, a munkagépekben, a tető és az oldalak szigetelésére.

Hangláda filcek

Ezeket az anyagokat használják a hangládákra védő burkolatként.

Műbőrök

A német TIFFANY műbőrök teljes választéka, mind a 39 szín raktárról elérhető. Nem tartalmaznak egészségre ártalmas összetevőket,

UV-sugárzásállók, izzadságállók, vizeletállók, sós vízállók, nyálállók, nem irritálók, Cd/AZO/FCKW/PCP/PCB/PCT/formaldehid mentes anyagok. Használhatók kültérre és beltérre egyaránt.

MINDEN SZÍNBEN, SZINTE MINDIG, LEGJOBB ÁRON!

Járműipari műbőr

Ezek az anyagok a járműiparba (autó, motor, munkagép, busz, hajó, repülő) használhatók: ülésekre, oldalburkolatokra és belső kiegészítő elemekre.

Bútorra műbőrök

Ezek az anyagok a bútorokra használhatók: a gyógyászatban, fodrász és kozmetikai székekre, lakásban és az udvarra is, akár teljes kárpitozásra vagy textillel kombinálva.

Dekorációs műbőrök

Ezek az anyagok dekorációhoz használhatóak, kiegészítő elemek készítésére. Ragasztva vagy varrva is feldolgozhatók, jól alakíthatók íves felületekre.

Belsőépítészethez műbőrök

Ezek az anyagok belsőépítészetbe használhatók: irodák, szalonok, üzlethelyiségek, rendelők, lakóterek felületeinek bevonására.

 

Árak

Az áraink 2022. január 1-től érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A minimális rendelési mennyiség 1,0 fm!

Tetőkárpit 3.799,- Ft/fm-től

Autószövet ára 3.350,- Ft/fm-től

Járműfilc 3.499,- Ft/fm-től

Autóműbőr árak 4.399,- Ft/fm-től

Kérjen egyedi árajánlatot vagy lépjen velünk kapcsolatba!

3 + 5 =